Αύξηση Στήθους

 

 

 

Εάν δεν είστε ευχαριστημένη με το στήθος σας και το βρίσκετε μικρό, μπορείτε να το μεγαλώσετε, τοποθετώντας, κάτω απο το μαζικό αδένα (ιστό του στήθους) ή κάτω από το μυ, ενθέματα σιλικόνης.

Αύξηση Στήθους

 

Πότε γίνεται;
Εάν δεν είστε ευχαριστημένη από το στήθος σας και το βρίσκετε μικρό, μπορείτε να το μεγαλώσετε με την προσθήκη ενθεμάτων σιλικόνης. Εκτός από την αισθητική χειρουργική, τα ενθέματα σιλικόνης χρησιμοποιούνται και στην επανορθωτική χειρουργική σε γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή για καρκίνο μαστού.
 
Τι είναι τα ενθέματα σιλικόνης;
Τα ενθέματα σιλικόνης, τα οποία χρησιμοποιούνται σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας, έχουν σχήμα και σύσταση παρόμοια ενός νεανικού μαστού και αποτελούνται είτε από συμπαγή σιλικόνη είτε από περίβλημα σιλικόνης και περιεχόμενο φυσιολογικό ορό (τα δεύτερα σχεδόν δεν χρησιμοποιούνται πια).
Τα ενθέματα της πρώτης κατηγορίας τοποθετούνται είτε πάνω από το θωρακικό μυ και κάτω από το μαζικό αδένα, είτε κάτω από το θωρακικό μυ μέσα σε μια ειδική θήκη (τσέπη) που σχηματίζεται μέσω μιας μικρής τομής του δέρματος, μήκους 4cm περίπου.
Τα πρώτα ενθέματα σιλικόνης που κυκλοφόρησαν προ 30-35 ετών περίπου είχαν το μειονέκτημα να δημιουργούν σε ποσοστό 20-30% αντιδραστική κάψα γύρω τους, με αποτέλεσμα το στήθος να δίνει την αίσθηση της σκληρότητας κατά την ψηλάφηση. Με τα νεότερα ενθέματα και τις βελτιωμένες τεχνικές της επέμβασης η πιθανότητα αυτής της επιπλοκής έχει μειωθεί στο 2% περίπου.

 

Πως γίνεται;
Η επέμβαση τοποθέτησης ενθεμάτων σιλικόνης γίνεται συνήθως με γενική αναισθησία και έχει διάρκεια περίπου 1-1,5 ώρα. Πριν το χειρουργείο θα σχηματιστεί πλήρες ιατρικό ιστορικό και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η επιστροφή της γυναίκας στο σπίτι μπορεί να γίνει την επομένη ή την ίδια μέρα που θα γίνει το χειρουργείο, εφόσον της έχει τοποθετηθεί ένας ειδικός στηθόδεσμος τον οποίο θα φορά επί 24ώρου βάσεως για ένα μήνα περίπου. Οι μετεγχειρητικές ενοχλήσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες, ενώ η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται σύντομα, περίπου σε μία εβδομάδα. Η μεγέθυνση του στήθους δεν επηρεάζει το θηλασμό σε μία μέλλουσα μητέρα, ούτε τη μαστογραφία και δεν ενοχοποιείται για καρκίνο μαστού.
Η τομή του δέρματος διά μέσου της οποίας γίνεται η τοποθέτηση του ενθέματος σιλικόνης γίνεται είτε στην υπομαστική πτυχή είτε στον κάτω πόλο της θηλέας άλω, είτε σπανιότερα στην περιοχή της μασχάλης. Η ποιότητα των ουλών εξαρτάται κατά μεγάλο βαθμό από το δέρμα της ασθενούς. Συνήθως έχουν πολύ καλή επούλωση και με το χρόνο «σβήνουν» τα σημάδια.


Τα αποτελέσματα είναι αμέσως διακριτά και εντυπωσιακά.

 

Αναζήτηση

rotiste ton giatro button

Περισσότερα

face

                  Πρόσωπο

stithos

                    Στήθος

soma resize

                       Σώμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του.Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Περισσότερα