Λιποαναρρόφηση

Τα σημερινα πρότυπα γυναικείας ομορφιάς καμία σχέση δεν έχουν με τις παχούλες και αφράτες γυναίκες που βλέπουμε σε πίνακες της Αναγέννησης.
Αντιθέτως οι ιδανικές αναλογίες του σώματος ειναι τέτοιες που παρά τις εξαντλητικές δίαιτες και την έντονη σωματική άσκηση παραμένουν άφταστο όνειρο.

Λιποαναρρόφηση

.

Τα σημερινά πρότυπα γυναικείας ομορφιάς καμία σχέση δεν έχουν με τις παχουλές και αφράτες γυναίκες που βλέπουμε σε πίνακες της Αναγέννησης. Αντίθετα οι ιδανικές αναλογίες του σώματος είναι τέτοιες, που παρά τις εξαντλητικές δίαιτες και την έντονη σωματική άσκηση, παραμένουν άφθαστο όνειρο.
Η λιποαναρρόφηση δίνει τη λύση

Πότε γίνεται;
Ποτέ για να χάσετε βάρος. Μην εναποθέτετε τις ελπίδες σας στη λιποαναναρροφηση για να λύσετε τυχόν πρόβλημα παχυσαρκίας, παρά μόνο για τη διόρθωση εντοπισμένου συσσωρευμένου λίπους σε διάφορα μέρη του σώματος.Πιο συχνά στα ισχία, κοιλιά για τους άνδρες και τροχαντήρες,γόνατα - ισχία,κοιλιά,μπράτσα και πλαγιά κοιλιακά τοιχώματα σε γυναίκες.

Πώς γίνεται;
Μέσω μικρών τομών στις οποίες μια κάνουλα, που συνδέεται με μια συσκευή αναρρόφησης, διασπά και απορροφά το λιπώδηιστό που θέλουμε να αφαιρέσουμε.Πολλές φορές, παίρνοντας αυτό το λίπος κάτω από αυστηρές συνθήκες αποστείρωσης και με κατάλληλη επεξεργασία, μπορούμε να το μεταφέρουμε από ένα μέρος του σώματος στο άλλο, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται “lipofiling”. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσουμε περιοχές που θα θέλαμε περισσότερο στρογγυλές,εφαρμόζοντας έτσι τη μέθοδο της λιπογλυπτικής.

Αποτελέσματα:
Εξαιρετικάότανγίνεται προσεκτική επιλογή και αξιολόγηση του περιστατικού.Για παράδειγμα υπάρχουν περιπτώσεις, όπου μπορεί να φαίνεται υπερβολική η αφαίρεση των 300/400 cc. του λίπους και σε άλλες να είναι παραδόξως ανεπαρκής για μια αφαίρεση 5000 ccσε σχέση πάντα με την προεγχειρητική αξιολόγηση που εξετάζει πάνω από όλα τα πράγματα, τον τόνο του δέρματος των περιοχών που πρόκειται να αναρροφήσουμε, την ηλικία και τον ατομικότροφισμό.
Η επέμβαση εκτός της γενικής αναισθησίας μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία ή με ελαφρά μέθη, έτσι ώστε ο/η ασθενής να μπορεί να επιστρέψει σπίτι την ίδια μέρα. Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα τέλειο αποτέλεσμα είναι ο ειδικός ελαστικός κορσές,που πρέπει ο/η ασθενής να φοράει για ένα μήνα.
Οι ουλές είναι σχεδόν ανύπαρκτες, γιατί γίνονται πολύ μικρές τομές, η τελική δε εικόνα διαμορφώνεται τρείς περίπου μήνες μετά την επέμβαση.Συνήθως κανονικές δραστηριότητες μπορούν να αρχίσουν μετά από δύο με τρεις εβδομάδες.

 

Αναζήτηση

rotiste ton giatro button

Περισσότερα

face

                  Πρόσωπο

stithos

                    Στήθος

soma resize

                       Σώμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του.Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Περισσότερα