Κοιλιοπλαστική

 

 

Οι αυξομειώσεις του βάρους όταν ειναι συχνές, μεγάλες και απότομες, όπως επίσης οι εγκυμοσύνες, η καθιστική ζωή και η έλλειψη άσκησης, έχουν σαν αποτέλεσμα τη χαλάρωση της κοιλίας και τη συσσώρευς,λίπους

Κοιλιοπλαστική

 

Πότε γίνεται;
Οι αυξομειώσεις του βάρους, όταν είναι συχνές, μεγάλες και απότομες, όπως επίσης οι εγκυμοσύνες, η καθιστική ζωή και η έλλειψη άσκησης έχουν σαν αποτέλεσμα τη χαλάρωση της κοιλιάς και τη συσσώρευση λίπους. Εάν όμως σκέφτεστε να χάσετε αρκετά κιλά, καλύτερα να αναβάλετε την εγχείρηση για αργότερα, όπως επίσης και αν προγραμματίζεται μια εγκυμοσύνη.

Πως γίνεται;
Μπορεί να γίνει μια μίνι κοιλιοπλαστική, όταν η χαλάρωση όπως επίσης και η διάσταση των ορθών κοιλιακών μυών δεν είναι αρκετά μεγάλη. Σ’ αυτήν την περίπτωση δεν είναι απαραίτητη η μετατόπιση του ομφαλού μα σε ορισμένες περιπτώσεις μια μόνο συνοδευτική λιποαναρρόφηση. Σε περίπτωση όμως που η περίσσεια δέρματος και λίπους καθώς και η διάσταση των κοιλιακών μυών είναι μεγαλύτερες, τότε γίνεται ολική κοιλιοπλαστική. Σ αυτήν την περίπτωση  προβαίνουμε σε μετατόπιση του ομφαλού, συρραφή των κοιλιακών μυών, και σχεδόν πάντα μια λιποαναρρόφηση στα πλάγια κοιλιακά τοιχώματα, στενεύοντας έτσι την περίμετρο της μέσης. Η εγχείρηση γίνεται με γενική αναισθησία και η ασθενής μένει στην κλινική συνήθως για μια ημέρα.
Η τομή είναι όπως σε μία γυναικολογική επέμβαση (καισαρική τομή) με λίγο μεγαλύτερο μήκος, και η ουλή που μένει κρύβεται εύκολα μέσα στο μαγιό. Συνήθως η τοποθέτηση παροχέτευσης είναι απαραίτητη για μία με δυο ημέρες.
Ο χρόνος που απαιτείται για να επιστρέψει κανείς στις κανονικές δραστηριότητές του είναι τρεις με τέσσερις εβδομάδες και στο διάστημα αυτό πρέπει να φορά ένα ειδικό λαστέξ.

Αποτελέσματα:
Είναι εντυπωσιακά με την εξαφάνιση του κρεμασμένου δέρματος, του περιττού λίπους και τη σύσφιξη των κοιλιακών μυών.

.

Αναζήτηση

rotiste ton giatro button

Περισσότερα

face

                  Πρόσωπο

stithos

                    Στήθος

soma resize

                       Σώμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του.Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Περισσότερα