Ανόρθωση Γλουτών

 

 

Με τα μέσα που διατίθενται σήμερα, προτιμάται η ανόρθωση των γλουτών να γίνεται με την τοποθέτηση νέων σύγχρονων εμφυτευμάτων.

Ανόρθωση Γλουτών

 

 

 

Πότε γίνεται;
Όταν: Κάθε φορά που οι γλουτοί φαίνονται  πεσμένοι ή υποτονικοί η  γενικότερα  υποτροπικοί.
Πώς γίνεται;
Με τα μέσα που διατίθενται σήμερα, προτιμάται η ανόρθωση των γλουτών να γίνεται με την τοποθέτηση νέων σύγχρονων εμφυτευμάτων. Μ’ αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η παλαιότερη τεχνική που αποβλέπει σε εκτομή μεγάλου μέρους δερμολιπώδους ιστού, μέσω μιας μεγάλης τομής - που σε σχήμα φτερών γλαρού - αρχίζει από το άνω μέρος της γλουτιαίας πτυχής και επεκτείνεται προς τα  πλάγια στην πάνω επιφάνεια του γλουτιαίου μυ. Η τοποθέτηση των γλουτιαίων ενθεματων γίνεται μέσω  μιας μικρής τομής περίπου 4 cm στο άνω μέρος της γλουτιαίας πτυχής και στο ενδιάμεσο του γλουτιαίου μυ (σάντουιτς).
Αποτελέσματα
Η ανόρθωση των γλουτών σήμερα στους/στις νέους/νέες κατά το μεγαλύτερο  ποσοστό γίνεται με ενθέματα και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Πάντα, βέβαια, την τελευταία λέξη για τον τύπο της επέμβασης την έχει ο πλαστικός χειρουργός.

Αναζήτηση

rotiste ton giatro button

Περισσότερα

face

                  Πρόσωπο

stithos

                    Στήθος

soma resize

                       Σώμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του.Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Περισσότερα