Ανόρθωση Βραχίονων

 

 

 

 

 

Συνήθως μετά από σημαντικό αδυνάτισμα ή με την πάροδο της ίδιας της ηλικίας το δέρμα των χεριών τείνει να χαλαρώσει....

Ανόρθωση Βραχίονων

 

Πότε γίνεται;


Συνήθως μετά από σημαντικό αδυνάτισμα ή με την πάροδο της ίδιας της ηλικίας το δέρμα των χεριών τείνει να χαλαρώσει. Μερικές φορές υπάρχει και μια άσχημη συσσώρευση λίπους ειδικά στην περιοχή του τρικέφαλου με αποτέλεσμα να έχουμε  τα αντιαισθητικά «κρεμασμένα μπράτσα». Αυτό το πρόβλημα είναι θεραπεύσιμο χειρουργικά μέσω μιας επέμβασης που έχει ως στόχο την αφαίρεση του λίπους και της περίσσειας του δέρματος.

Πώς γίνεται;

Το lifting των βραχιόνων περιλαμβάνει ένα πρώτο βήμα, που γίνεται μέσω μιας μικρής τομής, όταν είναι αναγκαία η λιποαναρρόφηση της περίσσειας λιπώδους ιστού.

Σε δεύτερη φάση περιλαμβάνεται η αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, μόνο με μια μικρή τομή κρυμμένη στη μασχάλη σε περιπτώσεις μικροχαλάρωσης, ή με μια τομή μέσα στην αύλακα δικέφαλου-τρικέφαλου από τον αγκώνα μέχρι την μασχαλιαία περιοχή, για τις περιπτώσεις που απαιτείται εκτεταμένη αφαίρεση του δέρματος.


Αποτελέσματα


Το lifting των βραχιόνων είναι γενικά ανθεκτικό στο χρόνο και συμβάλλει τόσο στη λέπτυνση όσο και στη βελτίωση της εικόνας των ίδιων των βραχιόνων. Το μόνο αρνητικό στοιχείο είναι το μήκος της ουλής, η οποία λόγω της ανατομικής της θέσης, συχνά είναι αρκετά ορατή.

 

More in this category: Lifting Μηρών »

Αναζήτηση

rotiste ton giatro button

Περισσότερα

face

                  Πρόσωπο

stithos

                    Στήθος

soma resize

                       Σώμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του.Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Περισσότερα