Ωτοπλαστική

 

 

Σύμφωνα με μια γερμανική λαϊκή παροιμία «τα μεγάλα και πεταχτά αυτιά προαναγγέλουν μακροζωία»....

 

Ωτοπλαστική

 

Πότε γίνεται;
Σύμφωνα με μια γερμανική λαϊκή παροιμία «τα μεγάλα και πεταχτά αυτιά προαναγγέλουν μακροζωία». Όσοι όμως διαθέτουν το χαρακτηριστικό αυτό θα προτιμούσαν σίγουρα να τους έλειπε, γιατί το αισθητικό πρόβλημα είναι μεγάλο. H επίδεση των αυτιών με ελαστικό επίδεσμο ή το κόλλημα των αυτιών στο κεφάλι με λευκοπλάστ δεν λύνουν το πρόβλημα.

Πως γίνεται;
Ειδικά στα παιδιά μπορεί να προκληθούν ψυχολογικά προβλήματα από τα πειράγματα των συνομήλικών τους. Γι ‘αυτό είναι προτιμότερο να γίνεται πριν το παιδί αρχίσει το σχολείο, με την συμπλήρωση των 5 ετών. Η συγκεκριμένη επέμβαση θεωρείται περισσότερο επανορθωτική. Η εγχείρηση γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν χρειάζεται παραμονή στην κλινική. Η ουλή δεν είναι ορατή γιατί βρίσκεται πίσω από το πτερύγιο του αυτιού.

Αποτελέσματα
Ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες του/της ασθενούς και λύνουν το πρόβλημα άμεσα. Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως μόλις αφαιρεθούν οι επίδεσμοι, μετά από 7 ημέρες.

 

Αναζήτηση

rotiste ton giatro button

Περισσότερα

face

                  Πρόσωπο

stithos

                    Στήθος

soma resize

                       Σώμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του.Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Περισσότερα